<b>Klant cases</b><br />
De diversiteit aan klanten en de gebode oplossingen is bij MMC groot en bestaat uit diverse Internet en ICT modules, i.c.m. online marketing en grafische productie systemen<b>Online marketing oplossingen - Hoe word ik goed gevonden...</b><br />
Natuurlijk en goed gevonden worden op het internet, met hoge conversies op uw webportal vraag om onze online marketing oplossingen!
<BR>Specialisatie: SEO en SMM oplossingen<b>Grafische producties en fullfillment</b><br />
Grafische producties van DM, Printing-On-Demand, printwerk, drukwerk (bulk drukwerk) tot fullfillment, warehousing e.d., eventueel gekoppeld aan onze huisstijlbeheer- en fotoalbumsystemen.
<BR>Ontdek de kracht van onze effectieve productmanagement en grote inkoopkracht<b>Internetoplossingen</b><br />
De online marketing, in relatie tot concept en functionaliteit bepaalt wat voor een internetoplossing wij uw organisatie gaan aanbieden.
<BR>Internet oplossingen: CMS, CRM, webshop, Huisstijlbeheer, POD, fotoalbum oplossingen
portfolio

werkboek.vmbocarrousel.nl

De beroepen carrousel van Calibris helpt leerlingen een beroep en opleidingstraject kiezen. Het maakt het dus voor de leerlingen makkelijk een beroep te kiezen wat bij hen past. Was het vroeger nog een dikke map met veel informatie, nu gaat het allemaal via een doordachte digitale weg en is de vmbo carrousel inmiddels een bekend begrip in onderwijsland.

Multi Media Concepts heeft samen met Calibris het concept neergezet, functioneel uitgewerkt, geprogrammeerd en ingericht. Vanuit dit nieuwe concept gaat een succesvolle vorm van beroepsoriƫntatie schuil, waarmee de vmbo-leerlingen in allerlei branches en sectoren hun vervolgopleiding beter kunnen uitzoeken en kiezen via diverse arbeidsorganisaties. De leerlingen kunnen kijken naar waar men zou willen werken, of waar men kan werken met welk beroep, met welk opleidingsniveau welke opleidingen gedaan kunnen worden, etc..

Diensten

Advies op maat
Projectmanagement
Concept / ontwerp
ICT oplossingen

Specialismen

Internetoplossingen

Oplossingen

Content management (Django CMS)
SQL beroependatabase
Rapportage koppelingen