<b>Klant cases</b><br />
De diversiteit aan klanten en de gebode oplossingen is bij MMC groot en bestaat uit diverse Internet en ICT modules, i.c.m. online marketing en grafische productie systemen<b>Online marketing oplossingen - Hoe word ik goed gevonden...</b><br />
Natuurlijk en goed gevonden worden op het internet, met hoge conversies op uw webportal vraag om onze online marketing oplossingen!
<BR>Specialisatie: SEO en SMM oplossingen<b>Grafische producties en fullfillment</b><br />
Grafische producties van DM, Printing-On-Demand, printwerk, drukwerk (bulk drukwerk) tot fullfillment, warehousing e.d., eventueel gekoppeld aan onze huisstijlbeheer- en fotoalbumsystemen.
<BR>Ontdek de kracht van onze effectieve productmanagement en grote inkoopkracht<b>Internetoplossingen</b><br />
De online marketing, in relatie tot concept en functionaliteit bepaalt wat voor een internetoplossing wij uw organisatie gaan aanbieden.
<BR>Internet oplossingen: CMS, CRM, webshop, Huisstijlbeheer, POD, fotoalbum oplossingen

Specialismen Multi Media Concepts

Jarenlange ervaring in creatieve offline/online marketing, internet/ICT en huisstijlbeheer oplossingen en grafisch producties.

Het team van Multi Media Concepts (MMC) ontwikkelt vanaf 1995 diverse oplossingen op verschillende terreinen en in vele branches en heeft daar een 4 specialismen uit ontwikkeld: Online marketing, Internetoplossingen, Huisstijlbeheer en Grafische producties (incl. hoogvolume drukwerk inkoop).
MMC wil een voorloper te zijn in het functioneel en effectief gebruik van de offline marketing enĀ  online marketing oplossingen op internet/ICT gebied, op vele terreinen en in diverse branches in in diverse landen.

Specialismen Multi Media Concepts

  • Online marketing oplossingen

  • Internet en ICT oplossingen

  • Huisstijl Beheer Systemen

  • Grafische producties