<b>Klant cases</b><br />
De diversiteit aan klanten en de gebode oplossingen is bij MMC groot en bestaat uit diverse Internet en ICT modules, i.c.m. online marketing en grafische productie systemen<b>Online marketing oplossingen - Hoe word ik goed gevonden...</b><br />
Natuurlijk en goed gevonden worden op het internet, met hoge conversies op uw webportal vraag om onze online marketing oplossingen!
<BR>Specialisatie: SEO en SMM oplossingen<b>Grafische producties en fullfillment</b><br />
Grafische producties van DM, Printing-On-Demand, printwerk, drukwerk (bulk drukwerk) tot fullfillment, warehousing e.d., eventueel gekoppeld aan onze huisstijlbeheer- en fotoalbumsystemen.
<BR>Ontdek de kracht van onze effectieve productmanagement en grote inkoopkracht<b>Internetoplossingen</b><br />
De online marketing, in relatie tot concept en functionaliteit bepaalt wat voor een internetoplossing wij uw organisatie gaan aanbieden.
<BR>Internet oplossingen: CMS, CRM, webshop, Huisstijlbeheer, POD, fotoalbum oplossingen

Diensten Multi Media Concepts

De huidige samenleving vraagt om creatieve grafimedia-oplossingen met echte toegevoegde waarde. Transparantie, autonomie, sterke netwerken, duurzaamheid en samenwerking zijn de basis voor succes. Organisaties, mensen, communicatie, systemen, technieken en service zijn hierbij de kernbegrippen.

Multi Media Concepts levert kwalitatief hoogwaardige grafische advies- en productiediensten aan organisaties in zowel de publieke (non-profit) als de private (profit) sector tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden: concurrerende tarieven, creatieve en moderne afreken- en verzendmethoden, hoge mate van flexibiliteit, altijd volledig transparant en altijd met maximaal en duurzaam resultaat voor de klanten.

De organisatie van Multi Media Concepts bestaat uit een professioneel gemanaged en georganiseerd netwerk van PR, ICT en grafische productiepartners, aangestuurd met behulp van complete productiemanagement- en huisstijlbeheermethodieken. Wij leveren de volgende diensten:

Advies op maat

Projectmanagement

Concept, ontwerp & opmaak

Internet- & ICT-werkzaamheden

Marketing & supportdiensten