<b>Klant cases</b><br />
De diversiteit aan klanten en de gebode oplossingen is bij MMC groot en bestaat uit diverse Internet en ICT modules, i.c.m. online marketing en grafische productie systemen<b>Online marketing oplossingen - Hoe word ik goed gevonden...</b><br />
Natuurlijk en goed gevonden worden op het internet, met hoge conversies op uw webportal vraag om onze online marketing oplossingen!
<BR>Specialisatie: SEO en SMM oplossingen<b>Grafische producties en fullfillment</b><br />
Grafische producties van DM, Printing-On-Demand, printwerk, drukwerk (bulk drukwerk) tot fullfillment, warehousing e.d., eventueel gekoppeld aan onze huisstijlbeheer- en fotoalbumsystemen.
<BR>Ontdek de kracht van onze effectieve productmanagement en grote inkoopkracht<b>Internetoplossingen</b><br />
De online marketing, in relatie tot concept en functionaliteit bepaalt wat voor een internetoplossing wij uw organisatie gaan aanbieden.
<BR>Internet oplossingen: CMS, CRM, webshop, Huisstijlbeheer, POD, fotoalbum oplossingen

Internet- en ICT-werkzaamheden

Multi Media Concepts biedt u graag een totaaloplossing op het gebied van internet en ICT. MMC kan ook specifieke delen van uw project realiseren in samenwerking met uw eigen internet- en ICT-ontwikkelaars. Ook kan Multi Media Concepts op interimbasis ICT-projecten leiden, vlot trekken of zorgen dat de juiste doelgroepen intensiever uw internetsite bezoeken.

 

Multi Media Concepts bedenkt conceptuele internet- en ICT-oplossingen en bepaalt samen de klant de juiste functionaliteit. Multi Media Concepts selecteert daarbij de juiste ICT-partner waarmee het een strategische partnership heeft en het perfect schakelen is. Dit zorgt ervoor dat we de wederzijdse verwachtigingen en de gewenste flexibiliteit en kwaliteitsniveau’s halen. Binnen het budget en conform de gemaakte afspraken.

Voor elk type ICT-platform als Unix, Linux en Windows, voor vele CMS-technieken als WordPress, Umbraco, Typo3, Django, Contenido, Ruby on Rails ROR, e.d. kan Multi Media Concepts de juiste ICT-oplossing bieden. Alles modulair gekoppeld aan andere ICT-modules op het gebied van webshop, Printing-On-Demand, CRM, et cetera. Dit door middel van een API of XML interface gekoppeld aan het eigen backofficesysteem in diverse programmeeromgevingen zoals PHP, SQL, JAVA, Oracle, AS400, C++.

Als u als opdrachtgever zelf ICT-ers in dienst heeft of een eigen ICT-leverancier, dan kan Multi Media Concepts met hen samenwerken. Met name bij de MMC-opdrachten voor zoekmachine optimalisatie (SEO) en Social Media Marketing (SMM) zal Multi Media Concepts de ICT van de opdrachtgever voorzien van de juiste instructies om hun webportal 100% SEO-klaar te maken. Zodat de maandelijkse SEO- en SMM-werkzaamheden kunnen beginnen.