<b>Klant cases</b><br />
De diversiteit aan klanten en de gebode oplossingen is bij MMC groot en bestaat uit diverse Internet en ICT modules, i.c.m. online marketing en grafische productie systemen<b>Online marketing oplossingen - Hoe word ik goed gevonden...</b><br />
Natuurlijk en goed gevonden worden op het internet, met hoge conversies op uw webportal vraag om onze online marketing oplossingen!
<BR>Specialisatie: SEO en SMM oplossingen<b>Grafische producties en fullfillment</b><br />
Grafische producties van DM, Printing-On-Demand, printwerk, drukwerk (bulk drukwerk) tot fullfillment, warehousing e.d., eventueel gekoppeld aan onze huisstijlbeheer- en fotoalbumsystemen.
<BR>Ontdek de kracht van onze effectieve productmanagement en grote inkoopkracht<b>Internetoplossingen</b><br />
De online marketing, in relatie tot concept en functionaliteit bepaalt wat voor een internetoplossing wij uw organisatie gaan aanbieden.
<BR>Internet oplossingen: CMS, CRM, webshop, Huisstijlbeheer, POD, fotoalbum oplossingen

Advies op maat voor online/offline marketing, huisstijlbeheer, grafische en ICT-producties

Multi Media Concepts heeft specialisten op het gebied van oplossingen op maat waarmee uw organisatie de marketing, het ICT platform en de huisstijl/coporate identity uitbouwen en beheren. De medewerkers van Multi Media Concepts heeft jarenlange ervaring met het end-to-end begeleiden en ontwikkelen van websites naar een klantvriendelijke en dynamische omgeving, waarmee bedrijven klanten en de eigen organisatie beter kunnen bedienen. Maar ook op het gebied van grafische en DM producties, evt. gekoppeld aan de huisstijlheer- en de fotoproductensystemen waarvan uit de producten geproduceerd kunnen worden,.

Ons gespecialiseerde Nederlands en buitenlands team van usability, SEO, ICT en grafimedia specialisten maakt voor alle online projecten markt-, concurrentie- en websiteanalyses. Maar ook voor het beheren van de huisstijl/corporate identity is er een aparte dicipline binnen MMC met specialisten die dat proces voor u uitzoeken, productieplannen maken en de producties begeleiden.

De specialistische accountmanager in Nederland vertaalt deze naar een stevig adviesplan. Dit tegen interessante begrotingen.