<b>Klant cases</b><br />
De diversiteit aan klanten en de gebode oplossingen is bij MMC groot en bestaat uit diverse Internet en ICT modules, i.c.m. online marketing en grafische productie systemen<b>Online marketing oplossingen - Hoe word ik goed gevonden...</b><br />
Natuurlijk en goed gevonden worden op het internet, met hoge conversies op uw webportal vraag om onze online marketing oplossingen!
<BR>Specialisatie: SEO en SMM oplossingen<b>Grafische producties en fullfillment</b><br />
Grafische producties van DM, Printing-On-Demand, printwerk, drukwerk (bulk drukwerk) tot fullfillment, warehousing e.d., eventueel gekoppeld aan onze huisstijlbeheer- en fotoalbumsystemen.
<BR>Ontdek de kracht van onze effectieve productmanagement en grote inkoopkracht<b>Internetoplossingen</b><br />
De online marketing, in relatie tot concept en functionaliteit bepaalt wat voor een internetoplossing wij uw organisatie gaan aanbieden.
<BR>Internet oplossingen: CMS, CRM, webshop, Huisstijlbeheer, POD, fotoalbum oplossingen

webhosting

Een professionele website, kies voor een professionele oplossing

Multi Media Concepts biedt haar klanten diverse hostingpaketten aan in samenwerking met de vaste hosting partners als Hostnet in Amsterdam. Ooit begonnen als een stuk service aan klanten om zeker te zijn van een goede, snelle en betrouwbaar hosting-alternatief en nu uitgegroeid tot een stevige tak van onze dienstverlening.

Eén of meerdere websites hosten

Multi Media Concepts biedt u de gelegenheid om uw site bij ons te hosten. U kunt hierbij kiezen uit 3 pakketten: Small, Basic en Business. Al deze pakketten beschikken over voldoende webruimte voor het hosten van uw website inclusief meerdere mailboxen. Desgewenst kunt u zelf toegang krijgen tot het gebruikerspaneel om dit zelf te beheren.

Ook wanneer u meerdere domeinnamen met hosting onder uw hoede heeft kunnen wij u een passende oplossing aanbieden. U krijgt dan een eigen beheeromgeving op 1 van onze VPS-servers waarmee u zelf de controle over uw websites bewaard.

Shared en Dedicated hosting

Naast het hosten van 1 of meerdere websites bij ons kunt u er ook voor kiezen om een eigen server te gebruiken. Bij ons kunt u kiezen uit 2 opties voor deze vorm van hosting: Shared en Dedicated. Kiest u voor Shared dan krijgt u de beschikking over een Virtual Private Server (VPS). Uw server maakt onderdeel uit van een cluster van servers die allemaal op één fysieke webserver zijn ondergebracht. Kiest u voor Dedicated dan heeft uw volledig de beschikking over één fysieke webserver die op maat ingericht kan worden voor het hosten van uw websites of webapplicaties zoals bijvoorbeeld SupportSuite.

Overige hostingomgevingen (ASP/PHP/Oracle)

Ook voor het hosten van bijvoorbeeld ASP.NET, PHP, Oracle / Unix of MSSQL kunnen de webservers van Multi Media Concepts worden ingericht. Heeft u specfieke wensen omtrent de hosting van uw website? Wij hebben de passende oplossing voor u.