<b>Klant cases</b><br />
De diversiteit aan klanten en de gebode oplossingen is bij MMC groot en bestaat uit diverse Internet en ICT modules, i.c.m. online marketing en grafische productie systemen<b>Online marketing oplossingen - Hoe word ik goed gevonden...</b><br />
Natuurlijk en goed gevonden worden op het internet, met hoge conversies op uw webportal vraag om onze online marketing oplossingen!
<BR>Specialisatie: SEO en SMM oplossingen<b>Grafische producties en fullfillment</b><br />
Grafische producties van DM, Printing-On-Demand, printwerk, drukwerk (bulk drukwerk) tot fullfillment, warehousing e.d., eventueel gekoppeld aan onze huisstijlbeheer- en fotoalbumsystemen.
<BR>Ontdek de kracht van onze effectieve productmanagement en grote inkoopkracht<b>Internetoplossingen</b><br />
De online marketing, in relatie tot concept en functionaliteit bepaalt wat voor een internetoplossing wij uw organisatie gaan aanbieden.
<BR>Internet oplossingen: CMS, CRM, webshop, Huisstijlbeheer, POD, fotoalbum oplossingen

Concept, ontwerp, opmaak

Onze kernactiviteit bestaat uit het visueel vormgeven van imagobepalende aspecten van uw bedrijfscommunicatie. We willen voor onze klanten het door hun gewenste imago bij hun doelgroepen realiseren en onderhouden. Deze opvattingen maken wij zichtbaar; wij vertalen bedrijfsculturen naar vorm en kleur en creëren toegevoegde waarde met een opvallend beeldend vermogen. We inventariseren, ontwerpen en voeren uit. We zorgen voor een duidelijk herkenbare identiteit van onze opdrachtgevers en bewaken deze identiteit voortdurend.

Wij ontwerpen en realiseren complete huisstijlen en marketingcampagnes voor offline en online toepassingen (van briefpapier en brochures tot complete webportals). Interne en externe specialisten voeren de conceptuele en vormgevingswerkzaamheden uit, afhankelijk van de klant, de branche en de doelgroep(en).

MMC organiseert, begeleidt en levert de werkzaamheden conform opdracht op.

 

Alle disciplines onder 1 dak

Het ontwerpen en realiseren van een jaarverslag of brochure vraagt een hele andere benadering dan het ontwikkelen van een website. Zelfs al is het voor dezelfde doelgroep. Dit vraagt nog al wat kennis van de ontwerper. Multi Media Concepts werkt met eigen en externe ontwerpers die zeer klant- en productspecifiek werken. Hierdoor sluiten uw marketingmaterialen en uw diensten en producten qua ontwerp en realisatie naadloos op elkaar aan.

Multi Media Concepts kan het concept, ontwerp en de opmaak verzorgen voor onder meer:

  • huisstijlen;

  • packaging;

  • webportals;

  • interactieve applicaties;

  • software interfaces, etc.

Beschikken wij in huis niet over de door u gewenste specifieke discipline, dan doen wij een beroep op ons extensief netwerk van freelancers.