<b>Klant cases</b><br />
De diversiteit aan klanten en de gebode oplossingen is bij MMC groot en bestaat uit diverse Internet en ICT modules, i.c.m. online marketing en grafische productie systemen<b>Online marketing oplossingen - Hoe word ik goed gevonden...</b><br />
Natuurlijk en goed gevonden worden op het internet, met hoge conversies op uw webportal vraag om onze online marketing oplossingen!
<BR>Specialisatie: SEO en SMM oplossingen<b>Grafische producties en fullfillment</b><br />
Grafische producties van DM, Printing-On-Demand, printwerk, drukwerk (bulk drukwerk) tot fullfillment, warehousing e.d., eventueel gekoppeld aan onze huisstijlbeheer- en fotoalbumsystemen.
<BR>Ontdek de kracht van onze effectieve productmanagement en grote inkoopkracht<b>Internetoplossingen</b><br />
De online marketing, in relatie tot concept en functionaliteit bepaalt wat voor een internetoplossing wij uw organisatie gaan aanbieden.
<BR>Internet oplossingen: CMS, CRM, webshop, Huisstijlbeheer, POD, fotoalbum oplossingen

Analyse & rapportage

Nauwkeurigere marketing resultaten in real-time
Voor het rapporteren van de resultaten van o.a. de  SEO en SMM marketing en in kaart brengen van conversie resultaten in diverse marketing channels in MMC Customer Journey heb je goede analyse en rapportage methodieken en software nodig. De uitdaging is om altijd en snel toegang tot die alle gegevens te hebben die de digitale media (website, apps, e.d.) in de organisatie en deze diverse datasets te verzamelen en te verwerken, samenvoegen, tot complete customer journeys.
De meerderheid van de beschikbare analytics tools kunnen u die toegang niet geven om bezoekers op de juiste manier te volgen en het gedrag vast te leggen. Met onze Analytics en customer journey tools heeft u dagelijks, danwel real-time data en statistieken in een overzichtelijk venster bij elkaar.
Naast de standaard inrichtingen in Google Tag Manager, Search Console, Google Analytics en Google business werkt Multi Media Concepts ook met specialistische tracking en ranking software. Het geen deels ook ontwikkeld en gemanaged wordt door ons eigen ontwikkelteam in Azië.