<b>Klant cases</b><br />
De diversiteit aan klanten en de gebode oplossingen is bij MMC groot en bestaat uit diverse Internet en ICT modules, i.c.m. online marketing en grafische productie systemen<b>Online marketing oplossingen - Hoe word ik goed gevonden...</b><br />
Natuurlijk en goed gevonden worden op het internet, met hoge conversies op uw webportal vraag om onze online marketing oplossingen!
<BR>Specialisatie: SEO en SMM oplossingen<b>Grafische producties en fullfillment</b><br />
Grafische producties van DM, Printing-On-Demand, printwerk, drukwerk (bulk drukwerk) tot fullfillment, warehousing e.d., eventueel gekoppeld aan onze huisstijlbeheer- en fotoalbumsystemen.
<BR>Ontdek de kracht van onze effectieve productmanagement en grote inkoopkracht<b>Internetoplossingen</b><br />
De online marketing, in relatie tot concept en functionaliteit bepaalt wat voor een internetoplossing wij uw organisatie gaan aanbieden.
<BR>Internet oplossingen: CMS, CRM, webshop, Huisstijlbeheer, POD, fotoalbum oplossingen

Analyse & rapportage

Nauwkeurigere resultaten in real-time
Voor het rapporteren van onze SEO en SMM marketing heb je goede analyse en rapportage methodieken en software nodig. Ook het in kaart krijgen van het verkeer op uw website is van hele grote waarde. De uitdaging is om altijd en snel toegang tot die gegevens te hebben. De meerderheid van Google Analytics-achtige diensten kunnen u die toegang niet geven. Met onze ranking software MyWebposition en Clicky Web Analytics heeft u dagelojk, danwel real-time statistieken in een overzichtelijk venster bij elkaar. Naast de standaard toevoeging in Google Analytics kan Multi Media Concepts uw website ook nog toevoegen aan deze uitgebreidere service. Als officieel partner van Clicky web analytics en MyWebposition kan uw webportal worden toegevoegd aan de eigen omgeving van Multi Media Concepts.