<b>Klant cases</b><br />
De diversiteit aan klanten en de gebode oplossingen is bij MMC groot en bestaat uit diverse Internet en ICT modules, i.c.m. online marketing en grafische productie systemen<b>Online marketing oplossingen - Hoe word ik goed gevonden...</b><br />
Natuurlijk en goed gevonden worden op het internet, met hoge conversies op uw webportal vraag om onze online marketing oplossingen!
<BR>Specialisatie: SEO en SMM oplossingen<b>Grafische producties en fullfillment</b><br />
Grafische producties van DM, Printing-On-Demand, printwerk, drukwerk (bulk drukwerk) tot fullfillment, warehousing e.d., eventueel gekoppeld aan onze huisstijlbeheer- en fotoalbumsystemen.
<BR>Ontdek de kracht van onze effectieve productmanagement en grote inkoopkracht<b>Internetoplossingen</b><br />
De online marketing, in relatie tot concept en functionaliteit bepaalt wat voor een internetoplossing wij uw organisatie gaan aanbieden.
<BR>Internet oplossingen: CMS, CRM, webshop, Huisstijlbeheer, POD, fotoalbum oplossingen

Huisstijlmanagement: Kosten besparen en uw identiteit bewaken

U bent dagelijks in de weer met uw merk. Hoe kunt u uw merk sterker maken? Welke waarden geeft u eraan mee? En hoe zorgt u ervoor dat er consistent wordt gecommuniceerd over en met uw merk? Dat vraagt om een goede regie en instrumentarium, zodat iedereen binnen uw organisatie dezelfde huisstijl- en campagnedragers gebruikt. Dat instrumentarium is er nu met MMC Identity Manager.

MMC Identity Manager is een modulaire webapplicatie waarmee u altijd en overal on-line toegang heeft tot al uw communicatie-uitingen. Van briefpapier en visitekaartje tot en met advertenties en nieuwsbrieven. Die staan allemaal gecodeerd opgeslagen op een database waar alleen u en uw geauthoriseerde collega’s de toegangsrechten voor hebben. Kiezen voor MMC Identity Manager is kiezen voor een combinatie van de modules Logistiek, Huisstijl en Campagemanager. Afhankelijk van uw wensen en eisen kunt u kiezen voor een Light-, een Basic- of een Corporate-versie. Met MMC Identity Manager verzekert u zich van communicatieve slagkracht. En dat tegen heel aantrekkelijke kosten. Maar blader eens door onze website en ontdek zelf de voordelen van MMC Identity Manager.

Crossmedia

Kiest u voor een multichannel aanpak? Met de Crossmedia Plugin geeft u moeiteloos vorm en inhoud aan echt geïntegreerde communicatie. Of u nu een E-mailcampagne wilt voeren of een SMS-campagne, al dan niet ondersteunt met traditionele media, MMC Identity Manager maakt het mogelijk.

Doelgroepbeheer

Wilt u zeker weten dat uw mailpack, uw nieuwsbrief of uw folder bij de juiste doelgroep aankomt? Met de Doelgroepbeheer Plugin van MMC Identity Manager wordt het beheren van uw bestand er alleen maar leuker op. Moeiteloos importeert en exporteert u prospects. Wilt u extra velden aanmaken? Geen probleem. En omdat meten weten is, voorziet de Doelgroepbeheer Plugin ook in een betrouwbare responsemeting.

Personalisatie

U kent uw klanten bij naam en toenaam. Waarom zou u ze dan niet persoonlijk benaderen? Zo maakt u de kwaliteit van uw relaties er alleen maar beter op. Dus of u uw klanten nu een brief, een E-mail of een SMS-je wilt sturen, met de Personalisatie Plugin van MMC Identity Manager geeft u uw boodschap altijd een persoonlijk tintje.

Integratie

In MMC Identity Manager wordt veel kritische bedrijfsinformatie verzameld. Met een JDF-koppeling knoopt u MMC Identity Manager moeiteloos aan uw backoffice. Tel uit uw winst. U hebt altijd en overal dezelfde informatie tot uw beschikking en doublures worden voorkomen. Net zo gemakkelijk koppelt u MMC Identity Manager aan een externe interface voor nog meer gebruikersgemak.

Overzichtelijk

Het gebruik van MMC Identity Manager is opgezet in een overzichtelijke interface. In een paar klikken kunt u aan de slag met de online module.