<b>Klant cases</b><br />
De diversiteit aan klanten en de gebode oplossingen is bij MMC groot en bestaat uit diverse Internet en ICT modules, i.c.m. online marketing en grafische productie systemen<b>Online marketing oplossingen - Hoe word ik goed gevonden...</b><br />
Natuurlijk en goed gevonden worden op het internet, met hoge conversies op uw webportal vraag om onze online marketing oplossingen!
<BR>Specialisatie: SEO en SMM oplossingen<b>Grafische producties en fullfillment</b><br />
Grafische producties van DM, Printing-On-Demand, printwerk, drukwerk (bulk drukwerk) tot fullfillment, warehousing e.d., eventueel gekoppeld aan onze huisstijlbeheer- en fotoalbumsystemen.
<BR>Ontdek de kracht van onze effectieve productmanagement en grote inkoopkracht<b>Internetoplossingen</b><br />
De online marketing, in relatie tot concept en functionaliteit bepaalt wat voor een internetoplossing wij uw organisatie gaan aanbieden.
<BR>Internet oplossingen: CMS, CRM, webshop, Huisstijlbeheer, POD, fotoalbum oplossingen

Partners

De organisatie van MMC bestaat uit een professioneel gemanaged en georganiseerd netwerk van ICT, grafische productie- en mailingpartners, aangestuurd vanuit de centrale MMC-organisatie en met behulp van de complete projectmanagementmethodieken. Het team van MMC werkt al vanaf 1995 op basis van strategische partnerships met meerdere ICT-, grafische en mailingpartners, om zo de hoogste expertise zo efficiƫnt en scherp mogelijk begroot, op vele kennisgebieden, te kunnen aanbieden.
Oftewel: MMC zorgt ervoor dat altijd de meest slimme en efficiƫnte oplossing wordt gekozen bij al haar producties.
Het belang van het project, de klant en duurzaam ondernemen staat hierbij altijd voorop.