<b>Klant cases</b><br />
De diversiteit aan klanten en de gebode oplossingen is bij MMC groot en bestaat uit diverse Internet en ICT modules, i.c.m. online marketing en grafische productie systemen<b>Online marketing oplossingen - Hoe word ik goed gevonden...</b><br />
Natuurlijk en goed gevonden worden op het internet, met hoge conversies op uw webportal vraag om onze online marketing oplossingen!
<BR>Specialisatie: SEO en SMM oplossingen<b>Grafische producties en fullfillment</b><br />
Grafische producties van DM, Printing-On-Demand, printwerk, drukwerk (bulk drukwerk) tot fullfillment, warehousing e.d., eventueel gekoppeld aan onze huisstijlbeheer- en fotoalbumsystemen.
<BR>Ontdek de kracht van onze effectieve productmanagement en grote inkoopkracht<b>Internetoplossingen</b><br />
De online marketing, in relatie tot concept en functionaliteit bepaalt wat voor een internetoplossing wij uw organisatie gaan aanbieden.
<BR>Internet oplossingen: CMS, CRM, webshop, Huisstijlbeheer, POD, fotoalbum oplossingen

Zoekmachine adverteren (SEA)

SEA staat voor Search Engine Advertising ofwel zoekmachine adverteren. Het gaat hierbij onder andere om het rijtje zoekresultaten aan de rechterkant en linksbovenaan in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. Dit worden ook wel de betaalde zoekresultaten / gesponsorde koppelingen genoemd.

 

Met behulp van methodieken als Google AdWords is het mogelijk om verschillende advertentiecampagnes op te zetten en te managen. U kunt zowel tijdsgebonden als regionaal adverteren in Google AdWords. Het is een inzichtelijk systeem waarmee snelle resultaten te boeken zijn. Het opzetten en beheren van zo’n campagne kan echter veel tijd in beslag nemen. Onze SEA-specialisten kunnen u het volledige werk uit handen nemen op het gebied van zoekmachine adverteren. Wij optimaliseren uw, al dan niet bestaande, zoekmachine advertentie campagne(s) en zorgen voor een goede Return-on-Investment (ROI).

Via zoekmachine adverteren komen er niet alleen maar meer bezoekers op uw website, maar ook wat nog belangrijker is; relevanter bezoek. Een instant en per-direct alternatief voor SEO wat pas na een bepaalde periode effectief is.

Multi Media Concepts heeft voor alle SEA-activiteiten een partnership met Easy Internet Marketing, waardoor wij een top dienst kunnen aanbieden met onze bekende persoonlijke touch.