<b>Klant cases</b><br />
De diversiteit aan klanten en de gebode oplossingen is bij MMC groot en bestaat uit diverse Internet en ICT modules, i.c.m. online marketing en grafische productie systemen<b>Online marketing oplossingen - Hoe word ik goed gevonden...</b><br />
Natuurlijk en goed gevonden worden op het internet, met hoge conversies op uw webportal vraag om onze online marketing oplossingen!
<BR>Specialisatie: SEO en SMM oplossingen<b>Grafische producties en fullfillment</b><br />
Grafische producties van DM, Printing-On-Demand, printwerk, drukwerk (bulk drukwerk) tot fullfillment, warehousing e.d., eventueel gekoppeld aan onze huisstijlbeheer- en fotoalbumsystemen.
<BR>Ontdek de kracht van onze effectieve productmanagement en grote inkoopkracht<b>Internetoplossingen</b><br />
De online marketing, in relatie tot concept en functionaliteit bepaalt wat voor een internetoplossing wij uw organisatie gaan aanbieden.
<BR>Internet oplossingen: CMS, CRM, webshop, Huisstijlbeheer, POD, fotoalbum oplossingen

Social media marketing

Social media marketing is een zeer intensieve, maar ook zeer effectieve wijze van netwerk marketing. Bij social (community) marketing is het voor uw bedrijf interessant omdat het hierbij gaat om marketing op plekken op het internet waar gelijkgestemden met elkaar praten over gemeenschappelijke interesses. Het opzoeken, (terug)vinden en vervolgens de interactie en het delen (‘sharen’) met vrienden. Dit gebeurt binnen social network sites als de Nederlandse Hyves, Nujij.nl en internationale sites als MySpace en Facebook, ook de vele Blogs, nieuwsgroepen en discussiefora.

Bij de campagnes die Multi Media Concepts uitvoert wordt van tevoren een strategie bedacht waarbij met behulp van rollen en scripting de juiste social communities worden bepaald. Resultaat is dat er veel gerichte traffic uit de social communities komt van mensen die al helemaal opgewarmd zijn over het product of dienst wat men onder de aandacht wil brengen.

Binnen sociale netwerken bestaan verschillende online marketingtechnieken. Hier kan online marketing worden toegepast door zelf binnen het netwerk aanwezig te zijn. Dit kan door binnen het netwerk een plaats (bijv. een Hyve) te creëren en deze vervolgens te gebruiken voor interactie met de doelgroep. Met ‘widgets’ (kleine specifieke applicaties) kan hier ook interactie tussen de eigen website en het sociale netwerk worden gecreëerd. Anderzijds kan binnen een sociaal netwerk gericht op doelgroep benaderd worden. Steeds meer mensen krijgen een online identiteit die een weerspiegeling is van hun werkelijke identiteit, waardoor zij online steeds beter vindbaar worden.

Multi Media Concepts biedt de mogelijkheid om doelgroepen binnen sociale netwerken te vinden, de aanwezigheid binnen sociale netwerken te vergroten en bezoekers tot actie te prikkelen. Het gaat hierbij om het verkennen en inzetten van social (community) networks in uw communicatieproces, gericht op een organische interactie met uw doelgroep.