<b>Klant cases</b><br />
De diversiteit aan klanten en de gebode oplossingen is bij MMC groot en bestaat uit diverse Internet en ICT modules, i.c.m. online marketing en grafische productie systemen<b>Online marketing oplossingen - Hoe word ik goed gevonden...</b><br />
Natuurlijk en goed gevonden worden op het internet, met hoge conversies op uw webportal vraag om onze online marketing oplossingen!
<BR>Specialisatie: SEO en SMM oplossingen<b>Grafische producties en fullfillment</b><br />
Grafische producties van DM, Printing-On-Demand, printwerk, drukwerk (bulk drukwerk) tot fullfillment, warehousing e.d., eventueel gekoppeld aan onze huisstijlbeheer- en fotoalbumsystemen.
<BR>Ontdek de kracht van onze effectieve productmanagement en grote inkoopkracht<b>Internetoplossingen</b><br />
De online marketing, in relatie tot concept en functionaliteit bepaalt wat voor een internetoplossing wij uw organisatie gaan aanbieden.
<BR>Internet oplossingen: CMS, CRM, webshop, Huisstijlbeheer, POD, fotoalbum oplossingen

Jarenlange ervaring in creatieve, huisstijl-, internet- en marketing- (SEO) oplossingen bij Multi Media Concepts

Multi Media Concepts (MMC) ontwikkelt vanaf 1995 diverse oplossingen op verschillende terreinen en in vele branches. MMC heeft altijd geprobeerd een voorloper te zijn in het functioneel en effectief gebruik van nieuwe marketing-, internet- en ICT-oplossingen. Op het gebied van Content Management Systemen, webshops, POD (printing-on-demand), fotoalbum- en kalendersystemen, fullfilment, warehousing, maar ook op (met name online) marketinggebied: bannering, AdWords, linkbuilding, newsgroup-/blog marketing, community building en search engine optimization (zoekmachineoptimalisatie SEO) in het algemeen. Aangevuld met de ‘conventionele’ marketingmogelijkheden in print, radio, promo, events, en nog veel meer.

Eerdere projecten

Dit leverde door de jaren heen projecten op als Veilig Verkeer Nederland ‘Zien is overleven’ (met enquêtes/klassementen), NIGZ-sites BenJijSterkerDanDrank-site en Alcoholvoorlichting-site, etc. Jaarlijkse bekendheid kregen wij door het VVN Verkeersexamen, waarbij alle basisonderwijsscholen online oefenen konden voor het landelijke Verkeersexamen. Een project dat van 20 bezoekers per dag uitgroeide naar 27500+ schoolsessies per dag. Een van de vele projecten die wij dankzij het vertrouwen van de opdrachtgever, en met de volledige medewerking, van concept hebben opgebouwd tot een groot landelijk succes.
Ook was er begin 2004 landelijke aandacht doordat MMC als eerste Quark Express (later InDesign) opmaakdocumenten kon laten ontsluiten via eenvoudige webbrowsers en er een gedegen werkmethodiek overheen ontwikkelde.

Interactieve (seo) marketingoplossingen

Multi Media Concepts is anno 2016 een multimediabureau voor interactieve (seo) marketing- en huisstijloplossingen, voor de zakelijke / dienstverlenende markt met zowel het conventionele product in print, als de digitale producten en combinaties hiervan (crossmedia). De basis voor alle MMC-oplossingen is het concept, ontwerp, functionaliteit, realisatie en (seo) marketing. Met het oog van de ontvanger kijken we wat er maximaal is te bereiken op het gebied van informatie-uitwisseling of op het gebied van acties als aanvragen, bestellen en/of kopen.

Online marketing

Techniek is niet leidend; dat is het concept. Bij elk concept maakt MMC een plan de campagne, waarin de meest effectieve opzet wordt uitgewerkt. Mochten de technieken die we samen met onze strategische partners in huis hebben, niet toereikend zijn, zorgen wij dat ze dat wel worden. Voor, tijdens en na oplevering van de MMC-projecten begint de online marketing. Door een gespecialiseerd buitenlands team van search engine optimization (zoekmachine optimalisatie SEO)-specialisten kan MMC tegen zeer interessante begrotingen Search Engine Optimization (SEO) doen op de meest effectieve en arbeidsintensieve wijze. Met behulp van uitgebreide analytische software kunnen wij de effecten van al onze activiteiten meten, net als het bezoekersgedrag, en hierop inspelen.

Neem eens een kijkje op de websites waar Multi Media Concepts o.a. bij betrokken is:

Nieuw
www.stagemarkt.nl
www.bergmankliniek.nl
www.calibriscontract.nl
www.happyalbum.nl
www.bikeassist.nl www.bikeassist.be
www.scooterplan.nl
• www.holandalus.eu
www.golfmagazijn.nl
www.digitaalkantoor.nl

Extendum

www.extendumopleidingen.nl
www.extendumcf.nl
• www.nbc-nederland.nl

Bosal
• www.trekhaak.nl
www.bosalmagazijninrichting.nl
• www.bosalmetalcomponents.nl

ExamenAdviesBuro
• www.stibex.nl
• www.svmnivo.nl
www.wftnivo.nl
www.creatiefnivo.nl

Diverse
www.poorterij.nl
www.nelissen.nl
www.e-force.eu
www.mitserv.com
www.waggle.nl
www.caring.nl
www.chipmeister.nlwww.tuinmaterialen.nl
www.hairworldshop.nlwww.incassozonderkosten.nl