<b>Klant cases</b><br />
De diversiteit aan klanten en de gebode oplossingen is bij MMC groot en bestaat uit diverse Internet en ICT modules, i.c.m. online marketing en grafische productie systemen<b>Online marketing oplossingen - Hoe word ik goed gevonden...</b><br />
Natuurlijk en goed gevonden worden op het internet, met hoge conversies op uw webportal vraag om onze online marketing oplossingen!
<BR>Specialisatie: SEO en SMM oplossingen<b>Grafische producties en fullfillment</b><br />
Grafische producties van DM, Printing-On-Demand, printwerk, drukwerk (bulk drukwerk) tot fullfillment, warehousing e.d., eventueel gekoppeld aan onze huisstijlbeheer- en fotoalbumsystemen.
<BR>Ontdek de kracht van onze effectieve productmanagement en grote inkoopkracht<b>Internetoplossingen</b><br />
De online marketing, in relatie tot concept en functionaliteit bepaalt wat voor een internetoplossing wij uw organisatie gaan aanbieden.
<BR>Internet oplossingen: CMS, CRM, webshop, Huisstijlbeheer, POD, fotoalbum oplossingen

Grafische Producties: drukken, printen, direct mailing, fulfillment & warehousing

Het team van MMC werkt al vanaf 1995 op een basis van strategische partnerships met meerdere grafische en mailing partners, om zo de hoogste expertise zo efficiënt en scherp mogelijk begroot op vele kennisgebieden te kunnen aanbieden. Oftewel zorgt MMC ervoor dat er altijd de meest slimme en goedkope oplossing wordt gekozen bij al haar grafische producties. Doordat we leverancier neutraal zijn heeft MMC ook de mogelijkheid te switchen van leverancier, welke voldoen aan de eisen. Het belang van de klant en duurzaam ondernemen staat hierbij altijd voorop.

Grafische Producties: