<b>Klant cases</b><br />
De diversiteit aan klanten en de gebode oplossingen is bij MMC groot en bestaat uit diverse Internet en ICT modules, i.c.m. online marketing en grafische productie systemen<b>Online marketing oplossingen - Hoe word ik goed gevonden...</b><br />
Natuurlijk en goed gevonden worden op het internet, met hoge conversies op uw webportal vraag om onze online marketing oplossingen!
<BR>Specialisatie: SEO en SMM oplossingen<b>Grafische producties en fullfillment</b><br />
Grafische producties van DM, Printing-On-Demand, printwerk, drukwerk (bulk drukwerk) tot fullfillment, warehousing e.d., eventueel gekoppeld aan onze huisstijlbeheer- en fotoalbumsystemen.
<BR>Ontdek de kracht van onze effectieve productmanagement en grote inkoopkracht<b>Internetoplossingen</b><br />
De online marketing, in relatie tot concept en functionaliteit bepaalt wat voor een internetoplossing wij uw organisatie gaan aanbieden.
<BR>Internet oplossingen: CMS, CRM, webshop, Huisstijlbeheer, POD, fotoalbum oplossingen

Online customer support

Voor organisaties die hun klantenservice en customer support via de website willen doen heeft Multi Media Concepts diverse methodieken die daarin kunnen faciliteren. Customer support systemen, i.c.m. ticketing, live chat, mailing, VoIP systemen, gekoppeld aan CRM en ERP systemen van derden. De Customer support systemen zijn de afgelopen jaren doorontwikkeld en inzetbaar voor zeer kleine, als zeer grote organisaties.

Multi Media Concepts heeft samen met haar partners het Kayako Fusion (Supportsuite) ontwikkeld. Het Kayako Fusion (Supportsuite) is perfect te koppelen met andere systemen d.m.v. een export modules en API.

Voor de bemanning op mail, chat, telefonisch niveau van de Customer support systemen met contactagents heeft Multi Media Concepts goede relaties met diverse callcenters voor de grotere projecten en heeft eigen contactagents voor de kleinere projecten.