<b>Klant cases</b><br />
De diversiteit aan klanten en de gebode oplossingen is bij MMC groot en bestaat uit diverse Internet en ICT modules, i.c.m. online marketing en grafische productie systemen<b>Online marketing oplossingen - Hoe word ik goed gevonden...</b><br />
Natuurlijk en goed gevonden worden op het internet, met hoge conversies op uw webportal vraag om onze online marketing oplossingen!
<BR>Specialisatie: SEO en SMM oplossingen<b>Grafische producties en fullfillment</b><br />
Grafische producties van DM, Printing-On-Demand, printwerk, drukwerk (bulk drukwerk) tot fullfillment, warehousing e.d., eventueel gekoppeld aan onze huisstijlbeheer- en fotoalbumsystemen.
<BR>Ontdek de kracht van onze effectieve productmanagement en grote inkoopkracht<b>Internetoplossingen</b><br />
De online marketing, in relatie tot concept en functionaliteit bepaalt wat voor een internetoplossing wij uw organisatie gaan aanbieden.
<BR>Internet oplossingen: CMS, CRM, webshop, Huisstijlbeheer, POD, fotoalbum oplossingen

Online-marketingoplossingen

Online marketing = het vermarkten van producten of diensten via het wereldwijde web

Online marketing is een vrij nieuw marketingdiscipline en ontwikkelt zich razendsnel. Deze ontwikkelingen bieden adverteerders enorm veel voordelen. Het internet is bijvoorbeeld vele malen goedkoper dan het inzetten van traditionele media, als je het omzet naar ROI (return-on-investment). Met ROI kun je exact bepalen wat de kosten en baten per klant per actie zijn. Daarnaast is het makkelijker om via internet de juiste doelgroep te bereiken. Internet bestaat met zijn grote aantal websites uit verschillende doelgroepen. Elke website trekt zijn eigen doelgroep aan. Een traditionele marketeer zal internet vergelijken met de diversiteit aan tijdschriften. Internet verschilt alleen doordat het vele malen laagdrempeliger is om in te stappen.

Via internet kan Multi Media Concepts het gedrag van de klant meten en daardoor snel inspelen op zijn behoefte. De mate waarin men in staat is de webportal en de online marketing aan te passen en te optimaliseren bepaalt immers het succes!

Vormen van online marketing

Online marketing bestaat uit meerdere elementen: het concept, ontwerp, structuur, content en techniek. Er zijn verschillende online marketing strategieën die uw website tot een succes kunnen maken. Multi Media Concepts verzorgt vele diverse vormen van online marketing, van zoekmachine marketing (SEO) tot social media marketing (SMM). Kijk hier voor het complete aanbod van online marketing diensten.

Waarom online marketing voor u?