<b>Klant cases</b><br />
De diversiteit aan klanten en de gebode oplossingen is bij MMC groot en bestaat uit diverse Internet en ICT modules, i.c.m. online marketing en grafische productie systemen<b>Online marketing oplossingen - Hoe word ik goed gevonden...</b><br />
Natuurlijk en goed gevonden worden op het internet, met hoge conversies op uw webportal vraag om onze online marketing oplossingen!
<BR>Specialisatie: SEO en SMM oplossingen<b>Grafische producties en fullfillment</b><br />
Grafische producties van DM, Printing-On-Demand, printwerk, drukwerk (bulk drukwerk) tot fullfillment, warehousing e.d., eventueel gekoppeld aan onze huisstijlbeheer- en fotoalbumsystemen.
<BR>Ontdek de kracht van onze effectieve productmanagement en grote inkoopkracht<b>Internetoplossingen</b><br />
De online marketing, in relatie tot concept en functionaliteit bepaalt wat voor een internetoplossing wij uw organisatie gaan aanbieden.
<BR>Internet oplossingen: CMS, CRM, webshop, Huisstijlbeheer, POD, fotoalbum oplossingen

Direct marketing (DM)

Multi Media Concepts werkt met diverse mailing partners die zijn aangesloten op ons HuisstijlBeheerSysteem, waardoor via de nieuwste productieworkflows en modernste apparatuur uw mailingen snel en nauwkeurig verwerkt kunnen worden. Of het een gepersonaliseerde brief in een envelop, een ingewikkelde mailing met een brief, een jaarverslag, een gepersonaliseerde acceptgiro, antwoordkaart en een pen is, het kan allemaal met behulp van het Huisstijl Beheer Systeem, aangesloten op de productie processen van onze strategische partners.

Port-betaald of frankeren

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring in Direct Mail en bespreek met ons de voor- en nadelen van de verschillende strategieën, methodieken en technieken. Zoals de keuze tussen port betaald en gefrankeerd verzenden. Met onze meest actuele contracten bij TNT Post kunnen we ook aantrekkelijke portotarieven aanbieden

Een greep uit onze direct mail-activiteiten:

Machinaal couverteren

  • Machinaal vergaren en in een verzendenvelop steken

Machinaal banderen

Uw drukwerk ziet er beter uit met een keurig strak bandje er omheen

Machinaal vouwen

Vele vouwmogelijkheden, van zig-zag en kabinet tot drieluik en A5

Plastificeren

Een strak geplastificeerd A3-formaat? Kan!

Overige DM mogeijkheden

Snijden – boren – rillen – perforeren – Wire-O – General Binding – Unibind en meer

Maatwerk mailing producties

Buiten de standaard DM producties zijn er ook specifieke wensen mogelijk