<b>Klant cases</b><br />
De diversiteit aan klanten en de gebode oplossingen is bij MMC groot en bestaat uit diverse Internet en ICT modules, i.c.m. online marketing en grafische productie systemen<b>Online marketing oplossingen - Hoe word ik goed gevonden...</b><br />
Natuurlijk en goed gevonden worden op het internet, met hoge conversies op uw webportal vraag om onze online marketing oplossingen!
<BR>Specialisatie: SEO en SMM oplossingen<b>Grafische producties en fullfillment</b><br />
Grafische producties van DM, Printing-On-Demand, printwerk, drukwerk (bulk drukwerk) tot fullfillment, warehousing e.d., eventueel gekoppeld aan onze huisstijlbeheer- en fotoalbumsystemen.
<BR>Ontdek de kracht van onze effectieve productmanagement en grote inkoopkracht<b>Internetoplossingen</b><br />
De online marketing, in relatie tot concept en functionaliteit bepaalt wat voor een internetoplossing wij uw organisatie gaan aanbieden.
<BR>Internet oplossingen: CMS, CRM, webshop, Huisstijlbeheer, POD, fotoalbum oplossingen

Drukwerk & Print producties

De diversiteit van drukwerk en printwerk producties en de prijsontwikkelingen in de markt, maken het zeer interessant voor de klanten om het drukwerk en printwerk bij MMC af te nemen. Niet alleen maken de klanten van MMC die reeds gebruik maken van het HuisstijlBeheerSysteem, als wel drukwerkklanten, allen gebruik van de hoge inkoopkortingen die MMC bij haar leveranciers heeft en de eigen papiervoorraden op aanmaak. Door het reserveren van drukpers en printer capaciteit bij verschillende leveranciers, met deels een overlap, maar ook met een eigen grafische specialisatie, heeft MMC niet alleen veel productiecapaciteit op diverse productielokaties, maar is het ook zeer flexibel in het produceren tegen zeer scherpe prijzen.

Vraag aan bij ons vrijblijvend een offerte aan voor uw drukwerk/printwerk producties