<b>Klant cases</b><br />
De diversiteit aan klanten en de gebode oplossingen is bij MMC groot en bestaat uit diverse Internet en ICT modules, i.c.m. online marketing en grafische productie systemen<b>Online marketing oplossingen - Hoe word ik goed gevonden...</b><br />
Natuurlijk en goed gevonden worden op het internet, met hoge conversies op uw webportal vraag om onze online marketing oplossingen!
<BR>Specialisatie: SEO en SMM oplossingen<b>Grafische producties en fullfillment</b><br />
Grafische producties van DM, Printing-On-Demand, printwerk, drukwerk (bulk drukwerk) tot fullfillment, warehousing e.d., eventueel gekoppeld aan onze huisstijlbeheer- en fotoalbumsystemen.
<BR>Ontdek de kracht van onze effectieve productmanagement en grote inkoopkracht<b>Internetoplossingen</b><br />
De online marketing, in relatie tot concept en functionaliteit bepaalt wat voor een internetoplossing wij uw organisatie gaan aanbieden.
<BR>Internet oplossingen: CMS, CRM, webshop, Huisstijlbeheer, POD, fotoalbum oplossingen

Fulfillment, opslag & logistiek

Fulfillment werkzaamheden en voorraadbeheer

Multi Media Concepts heeft in Nieuwegein niet alleen eigen opslag voor haar klanten, maar doet ook fulfillment en voorraadbeheer voor haar klanten, eventueel met tijdelijke of permante opslag met op afroep afzenden.

MMC doet voorraadbeheer voor haar klanten, waarbij het hele beheer systeem gekoppeld is aan allerlei management en rapportage methodieken. Dus niet alleen mogelijk pakbonnen genereren, maar ook een complete orderhistorie, geordend op tijd, afnemers of producten, etc., wat allemaal getoond wordt in het overkoepelende MPM systeem.

U weet op ieder moment exact hoe het met uw orders en voorraden staat.

Opslag huisstijlmaterialen

De vierkante meterprijs voor kantoren is hoog en daarom worden de opslagruimten op locatie steeds kleiner. Voor onze klanten hebben we ruim 2000 m2 aan opslagruimte, in het centrum van het land. Alle palletmaten worden opgeslagen. Onze panden zijn voorzien van inbraak- en brandalarm, klasse III Borg; een beveiliging van een zo hoog niveau dat u korting krijgt op de premie van uw inboedelverzekering!

Transport en Distributie

Door onze ervaring met nationale en internationale transportleveranciers, bent u verzekerd van de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Groot-volumecontracten bij koeriers als DHL, UPS en TNT bieden u zekerheid en verantwoorde, marktconforme tarieven.