<b>Klant cases</b><br />
De diversiteit aan klanten en de gebode oplossingen is bij MMC groot en bestaat uit diverse Internet en ICT modules, i.c.m. online marketing en grafische productie systemen<b>Online marketing oplossingen - Hoe word ik goed gevonden...</b><br />
Natuurlijk en goed gevonden worden op het internet, met hoge conversies op uw webportal vraag om onze online marketing oplossingen!
<BR>Specialisatie: SEO en SMM oplossingen<b>Grafische producties en fullfillment</b><br />
Grafische producties van DM, Printing-On-Demand, printwerk, drukwerk (bulk drukwerk) tot fullfillment, warehousing e.d., eventueel gekoppeld aan onze huisstijlbeheer- en fotoalbumsystemen.
<BR>Ontdek de kracht van onze effectieve productmanagement en grote inkoopkracht<b>Internetoplossingen</b><br />
De online marketing, in relatie tot concept en functionaliteit bepaalt wat voor een internetoplossing wij uw organisatie gaan aanbieden.
<BR>Internet oplossingen: CMS, CRM, webshop, Huisstijlbeheer, POD, fotoalbum oplossingen

Waarom online marketing?

Online marketing is de meest efficiënte marketingoplossing en uitermate geschikt om uw website op de juiste manier te promoten. Daarnaast valt het rendement van uw campagne direct (real-time) te meten. Dat is uniek in de marketingwereld en geeft Multi Media Concepts de mogelijkheid, indien nodig, uw campagne snel te aanpassen en optimaliseren om zo hogere conversies te halen. Het is daarom een gemiste kans om online marketing niet in te zetten. Multi Media Concepts ziet het internet dan ook, meer en meer, als het beste marketingkanaal voor uw marketingcampagnes.